Haal met gemak je theorie-examen!

Voor velen is het een van de grootste nachtmerries: het theorie-examen. Wanneer je weinig geduld hebt, niet goed kunt leren of op andere wijze begeleiding nodig hebt, kun je bij rijschoolvandenwildenberg.nl terecht. Daar word je zo goed mogelijk geholpen en vergroot je je kansen dat jij je theorie-examen in één keer haalt!

Bij rijschoolvandenwildenberg.nl wordt een avondcursus aangeboden aan mensen die een pakket hebben afgesloten. Wanneer je denkt dat je alleen normale training van een docent krijgt, heb je het mis. Voor slechts 114 euro krijg je namelijk een avondcursus, een theorieboekje en nog 7,5 uur online training. Op die manier leer je dus op drie manieren de theorie tot je te nemen. En je theorie is natuurlijk zeer belangrijk bij een van de belangrijkste investeringen in je leven: je rijbewijs. Als klap op de vuurpijl is het ook nog mogelijk om er een examentraining bij te doen. Dit voor slechts 20 euro extra.

De cursus wordt op verschillende dagen aangeboden van 18:30 tot en met 20:30. Ze worden echter alleen op dinsdag en donderdag aangeboden het eerste half jaar van 2016. Dus zorg dan dat je op een van die dagen kunt. Belangrijk is ook om vooraf te betalen, op die manier weet je 100% zeker dat je kunt deelnemen aan de theoriecursus. Het aanmelden kan via de mail naar info@rijschoolvandenwildenberg.nl. Voor vragen omtrent de cursus kun je daar ook terecht. Dus woon je in Eindhoven of in de buurt van Eindhoven? Wacht dan niet langer.