Niet vier maar twee wielen!

Heb je al enige tijd je autorijbewijs, maar wil je een keer een ander voertuig proberen? Met de auto rijden kan na een tijdje namelijk saai worden. In dat geval kan het leuk zijn om je motorrijbewijs te halen! Rijden op de motor voegt iets toe aan het rijden op de weg. Met een auto zit je doorgaans binnen en kun je lang niet zo goed genieten van de omgeving. Bij een motor kan dat wel; je ervaart de rit op een hele andere manier. Bij rijschoolvandenwildenberg.nl is het mogelijk om je motorrijbewijs te halen!

Ben je nog enigszins onzeker over het motor rijden? Dan is het mogelijk om een try-out te nemen. Je krijgt dan een les van 120 minuten om te kijken of het je bevalt. Ook kan daarmee een indicatie worden gemaakt hoeveel lessen je ongeveer nodig bent. Dit kost maar 50 euro. Indien het motor rijden bevalt kun je uit verschillende lespakketten kiezen, afhankelijk van hoeveel je nodig bent. Deze pakketten zijn er al vanaf 879 euro! Daar zitten dan ook de examens bij inbegrepen.

Je hoeft daarbij niet bang te zijn dat de motorrijlessen op een slechte motor worden gedaan. Bij rijschoolvandenwildenberg.nl wordt gebruik gemaakt van de nieuwste Yamaha MT-07. Een kwalitatief zeer goede motor die ideaal is voor het lessen. Alle instructeurs zijn gediplomeerd en zeer ervaren. Je kunt er dus vanuit gaan dat de lessen van hoge kwaliteit zijn en je na het aantal lessen je motor rijbewijs moeiteloos moet kunnen halen!