Snelcursus rijbewijs

Inleiding
Je wilt graag naar dat feestje binnenkort, maar niemand kan of wilt je dan brengen. Je kan ook geen beroep doen op het openbaar vervoer, aangezien er dan geen bussen meer rijden. Wanneer je geen rijbewijs hebt, is dit een zeer herkenbare situatie die voor niemand leuk is. Je hebt dan vaak ook geen zin om maandenlang te oefenen met rijden, als je weet dat je dat feestje volgende maand toch niet zal halen. Je hebt namelijk een doel nodig. Wat je dan kan doen is een snelcursus rijbewijs volgen.

Wat is een snelcursus rijbewijs?
Een spoedcursus bij Rijschool Kooiman duurt 3 weken. Dit is een zeer korte tijdsperiode. Hoe komt dit nu dat dit maar 3 weken duurt? Uit ervaring weet men namelijk dat men het beste kan leren wanneer er tijd is om de leerstof van de lessen te laten bezinken. Doordat de intensiteit van de cursus zo hoog is, kan je optimaal presteren op je rijexamen.

Wat zijn de voorwaarden voor een snelcursus rijbewijs?
Om te mogen starten met een snelcursus rijbewijs moet je je theorie gedaan en gehaald hebben.

Welk pakket moet ik nemen?
Dit is afhankelijk van persoon tot persoon. Daarom wordt er een proefles van 2 uur voorgesteld. Na deze 2 uur heeft de instructeur een goed zicht over hoe ver je al staat in je opleiding.

Wanneer je interesse hebt in een snelcursus rijbewijs, kan je het best een kijkje nemen op rijschoolkooiman.nl.