Bigshopper.nl
Nieuws

Direct besparen met Bigshopper.nl, zo doe je dat!

Alles wat je kunt bedenken, kun je tegenwoordig bestellen. Met een paar simpele klikken op je computer of telefoon heb je, soms dezelfde dag nog, de producten die nodig hebt in huis. Maar door het grote aanbod dat er is, kun je als consument al snel het overzicht kwijt raken. Waar is het product dat je zoekt eigenlijk het goedkoopste? Vaak bestellen we gewoon via websites die we kennen, terwijl een product bijna altijd wel ergens goedkoper is. Daar ligt een kans voor Prijsvergelijker websites zoals Bigshopper. Zij sturen consumenten naar hun partners en vergelijken prijzen voor producten vergelijkt de prijzen bij verschillende webwinkels die bij het platform zijn aangesloten.

Dubbel besparen met Bigshopper

Door als webshop gebruik te maken van de css-dienst van Bigshopper, krijg je 20% korting op klikkosten, en bovendien krijg je gratis verkeer via Bigshopper. Het is wat dat betreft een no brainer om jouw webshop te laten groeien en meer producten te verkopen, ongeacht welk type producten je verkoopt. Groeien en besparen tegelijk dus. Een perfecte deal voor bedrijven van alle soorten en maten wat mij betreft. Maar ook voor consumenten is er winst. Een win-win situatie dus.

Goed voor consumenten en webshops

Door de zoektocht naar een product naar keuze via Bigshopper te doen, krijgt een consument direct de best mogelijke prijs te zien. Hij kan producten vergelijken per winkel, per prijs of per merk, zodat hij alleen de producten en verkopers ziet die er voor hem toe doen. Bigshopper zoekt bij meer dan 2500 verkopers, en is al sinds 2007 actief in de markt van vergelijkingssites. Het is daarmee een vertrouwde speler op die markt. Het helpt zowel webshops als consumenten, en is wat mij betreft een absolute aanrader. Dus als jij jouw bedrijf wil groeien en goedkoper wil adverteren, kijk op Bigshopper voor de opties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *