Professioneel printen op kantoor
Nieuws

Professioneel printen op kantoor

Printen is erg belangrijk op de werkvloer en zo worden er soms wel honderden documenten per dag op een groot kantoor uitgeprint. Met dit grote aantal per dag is er natuurlijk wel een professionele printer van goede kwaliteit nodig. Toch kunnen deze printers ontzettend prijzig zijn en is dat helaas niet voor elk budget mogelijk.

Als je aan het werk bent en iets moet uitprinten, is het natuurlijk wel gewenst dat alle documenten netjes en duidelijk worden uitgeprint. Alles moet goed te lezen zijn en er kunnen geen fouten door de printer op het papier staan, dit zou namelijk erg zonde zijn. Dit is de reden waarom het van groot belang is om een goede printer op kantoor te hebben die de grote hoeveelheid werk wel aankan. Toch is het moeilijk voor veel bedrijven om voor een redelijk lage prijs aan goede printers van hoge kwaliteit te komen. De nieuwprijs van deze printers ligt vaak ontzettend hoog en het budget van het bedrijf moet daar maar net invallen. Wij bij Refurbished Printer hebben hier de perfecte oplossing voor waardoor u een hoop geld kunt besparen. Van goedkope all in one printers tot laserjet printers, wij hebben het allemaal in ons assortiment.

De tweedehands printers van Refurbished Printer zijn allemaal zeer zorgvuldig gecontroleerd en gecheckt. Er wordt gekeken of er dingen stuk zijn of eventueel gerepareerd moeten worden en daarnaast wordt uiteraard de werking van de printer getest zodat wij zeker weten dat hij nog net zo goed zijn werk kan uitvoeren. Een refurbished printer is bij ons tot wel 90 procent goedkoper dan een nieuwe printer die precies hetzelfde werkt. Door het kiezen voor een refurbished printer bespaart u niet alleen heel veel geld, maar maakt u ook nog eens een duurzame keuze. Met aanschaffen van een gebruikte printer draagt u namelijk bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen en draagt u dus een steentje bij aan een duurzamere wereld. Alle printers worden uiteraard standaard geleverd met garantie en zodat u zeker weet dat u bij ons terecht kunt als er iets mis is met uw printer. Wij staan dan direct voor u klaar om u te helpen bij uw printer zodat u weer zo snel mogelijk aan het werk kunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *